By Sebastiaan Hoogewerf

Pastry Network

This blog i made to keep my family and friends updated of my work and adventures here in Dubai.

My name is Sebastiaan Hoogewerf,27 years old and coming from the Netherlands.

I work 3 years now in Dubai and am stationed in Madinat Jumeirah,the most luxerious resort in the world.

I am responsible for all the pastry products for the banqueting and conference center.

My great hobby and work is pastry,and recently i picked up photography.so with those 2 combined i like to introduce you to Pastry Network,which covers pastry,food and adventures from Dubai.

Hope you enjoy,

Best Regards Sebastiaan Hoogewerf

DSC01993 DSC02003 DSC02010 DSC02025 IMG_0193 IMG_0484 IMG_0215 IMG_0488 IMG_0595

20 responses

  1. rose

    hi dear i want to know from where can i get thse choclates

    May 24, 2009 at 7:45 pm

    • pastrynetwork

      Hi Rose, which chocolates exactly are you looking for?

      Thanks and regards,
      Sebastiaan

      May 25, 2009 at 7:19 pm

  2. Zusje

    Hoi Broer!

    Ziet er top uit.
    Heb dus ook de nederlandse versie gevonden!!
    Ben druk bezig met hotel Dar Al Maysaf voor 20 september!! Gaat denk ik lukken!!
    Kussen

    August 11, 2009 at 8:40 am

  3. Daniela Ruiz

    hi, is it too difficult to get an internship in that hotel in dubai?

    September 9, 2009 at 4:21 am

  4. Raphael

    Hy Sebastiaan

    I am 25 years old and from Switzerland. Your website is quite impressive and I am a big pastry fan too. I ve allready worked in some very nice 5 star hotels in switzerland and spain. So now i am up to do my masterdegree in switzerland and i am searching someone supports me with ideas and knowledge. If you are interesting to help me a little bit to construct a very style and special sortiment of products dont hazitate and contact me under my e-mail adress.

    Best regards and keep up doing those impressive pictures

    Raphael (Switzerland)

    September 15, 2009 at 11:26 am

  5. Danny

    Hoi Bas,

    Superblog! Ik heb hem direct gebookmarkt!

    Groeten Danny
    Pâtisserie & Desserts

    October 30, 2009 at 8:59 am

    • pastrynetwork

      Hi Danny,

      bedankt voor je comment op mn blog,super magazine by the way,top!!
      Kan niet wachten op 2010 editie!
      Groeten Sebastiaan
      Dubai

      October 30, 2009 at 11:06 am

  6. john

    He bas gekkehuis die site van je .
    eidelijk een berichtje van je zwager ,mooie foto;s man allemaal ben erg trots op je ook al laat niet zoveel van me horen.
    vondt het erg jammer dat ik er afgelopen keer niet bij kon zijn maar in het nieuwe jaar kom met je zusje zeker weer ff jou kant op hoor.
    Hoorde waar je allemaal mee bezig ben en hoop dat het allemaal lukt voor je .
    Die F1 was een hele beleving voor je denk?
    Had daar ook wel bij willen zijn heb een klein beetje gekeken op tv maar wat een mooi gezicht allemaal hier stond in de krant dat het 1.000.000.000 had gekost.

    zal wat vaker een berichtje schrijven in de toekomst en blijf je website volgen.

    gr John

    November 5, 2009 at 4:30 pm

    • pastrynetwork

      He John,
      harstikke leuk dat je hier ffies n berichtje achterlaat!!
      Ja Formule 1 was echt super cool en n unique ervaring,echt n super mooi circuit en omgeving!
      Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen waar ik momenteel mee bezig ben.
      Ik heb er enorm zin in,dus ik hoop dat ik door de pre selectie heen kom.
      Best wel n enorme eer om zo gevraagd te worden door de hoge pief.
      Ik heb vandaag mn cv helemaal opnieuw geschreven en geupdate plus n portfolio die morgen de deur uitgaan naar de grote baas en dan maar duimen op goed resultaat.
      Hij zal alles nog ff doorlezen en nakijken,zodat alles gelikt is voordat ie m doorstuurt naar de vice president.
      Erg spannend allemaal!
      Groetjes aan je meiden en hopelijk spreken we elkaar gauw weer!

      Gr. Bas

      November 6, 2009 at 4:01 pm

  7. Margaret

    Hey neefje,

    Wat een geweldige site! Ik ben helemaal trots op je, en het is erg leuk om zo wat van je te zien en horen. Ik hoor wel eens wat via renaat, en volgens mij heb je het helemaal naar je zin daar, en als ik het zo zie, kan ik me er nu iets bij voorstellen.

    Ik ga de site ook doorsturen naar ed, vindt hij vast leuk!

    Succes, je zal met de feestdagen ook vast het een en ander moeten maken

    liefs margaret

    November 11, 2009 at 7:47 pm

    • pastrynetwork

      Hi Margaret,
      harstikke leuk dat je via hier n berichtje achterlaat!!
      Heb t idd erg naar me zin en ook erg druk!
      Ben nu n beetje aan t hobby-en met fotografie,wat naast mn werk n leuk tijd verdrijf is.
      Nu uitstekend weer hier en lekker uit te houden.
      Al de grote plannen zijn bijna allemaal af en t wordt steeds mooier in Dubai,
      alles wat ze beloven te bouwen is in werkelijkheid ook echt ongelooflijk mooi.

      Groetjes aan Ed en je gezin en bedankt voor je berichtje!

      Groetjes Bas

      November 13, 2009 at 6:24 pm

  8. john`

    http://www.yoruit.nl/vakantie/thailand/fotos

    wen er maar vast aan Bassie ha ha ha

    gr john

    November 26, 2009 at 4:52 pm

    • pastrynetwork

      He John,
      tja dat zou wel ff vet wezen !!!

      Spreek je snel,
      groetjes Bas

      November 30, 2009 at 3:17 pm

  9. MooMoo

    hi~~when i saw ur blog ,it was awesome and cool. i am 22 year old from Malaysia. Anyway can i ask u a question because i work in a place already 2 year but feel learn nth is it i’m wrong or really can get anything there. i work in 5 star hotel. my job was making ice cream and take buffet. is it i nid to change a new place?

    November 26, 2009 at 5:00 pm

    • pastrynetwork

      Dear moomoo,
      thanks a lot for your comment!
      Well its difficult to say,first of all it depends in which direction you liked to go later,restaurant pastry,hotel pastry or a pastryshop or chocolaterie.

      But if thats all you did in 2 years time,then yes,i would suggest to find a new place where they are doing or more varieties of pastry,or maybe a place where your supervisor gives you more responsibility in different sections.
      What position you have currently there?

      Best regards Sebastiaan

      November 30, 2009 at 3:15 pm

  10. hiro

    Hi Sebastiaan,

    I was very impressed with your website.
    You are not only a good pastry chef but also an excellent photographer!
    I wonder if I could buy your confectionaries somewhere in Madinat Jumeirah.

    January 25, 2010 at 11:33 am

  11. hi exlant chef
    I want to now how to make macaroons whith recipes

    July 23, 2010 at 10:14 pm

  12. ornato

    hi Sebastiaan,
    I really enjoy your pics and would like to thank you for that. on a second hand, I would share with you that I am looking for a pastry chef here in Tenerife. So if you have any friend that could be intereseted please let me know.
    And thank you for your blog and keep on feed in it with such nice pics.
    Thank you
    Ornato

    November 1, 2010 at 4:33 pm

    • pastrynetwork

      Dear Ornato thanks a lot for the comment,
      Now adays im very busy at work here in Thailand so not much time to play and post on my blog.
      I will have a look if somebody is interested for your request!

      With best regards Sebastiaan

      November 8, 2010 at 11:45 am

  13. prafull

    hi sebastiaan,
    this site was kind of a blessing, loved ur work, the desserts and plating, i am chef my self in India with oberoi hotels. and i am sure lot of thinking and detailing has been put on ur plate. hats off chef.

    December 29, 2010 at 9:55 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s